Resultaten voor sport

 
sport
 
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Sportprogramma's' op tv: voetbal, basketbal, wielrennen, tennis, in live streaming of uitgesteld in replay Proximus Pickx.
De clash Anderlecht Club Brugge live op Eleven Pro League met All Sports. Naar All Sports Meer weten. Sportprogramma's' op tv: voetbal, basketbal, wielrennen, tennis, in live streaming of uitgesteld in replay Proximus Pickx. Voetbal Wielersport Basketbal Auto-moto Meer sport.
Sport RTL Nieuws. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right.
files / km. RTL Nieuws Bekijk de laatste uitzending. files / km. Voetbal Basisplaats voor PSG-verdediger Bakker in halve finale CL. Mitchel Bakker heeft woensdag in de halve finales van de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Manchester City een basisplaats.
Sport It.
Nieuw bij SPORT IT? Is dit jouw eerste kennismaking met Sport It? Maak dan in 1-2-3 eenvoudig een account aan om je kids in te schrijven voor een van onze knotsgekke kampen. Gebruik je eigen mailadres om een account aan te maken, vervolgens kunnen de kinderen toegevoegd worden.
Sport Gemeente Balen.
Aanpassing provinciale maatregelen voor sport. Bijkomende maatregelen van provincie ingegaan. Skatepark en bmx gesloten omwille van coronamaatregelen. Oproep naar skaters en steppers: hou afstand aub. 10 beurtenkaart, keep-moving-kaart. Fietsroutes, Mountainbikenetwerk Landduinenroute. Folder sporten in Balen aug 2020. Huren van een stappenteller.
sport BRUZZ. culture.
Sport Vlaanderen laat een veel hoger aanwezigheidsaantal toe dan hun Franstalige tegenhanger. Boze supportersbrief zorgt voor verdeeldheid bij Anderlechtfans. De Franstalige vleugel van de Anderlechtfans verstuurde zondagavond na de nederlaag tegen KV Kortrijk een boze brief naar Vincent Kompany en de directie van de club.
Sport TVOOST.
Bekijk hier de interviews met Aimé De Gendt, Brent Van Moer en Alex Colman voor de start van de Omloop Het Nieuwsblad. Handige links solliciteren adverteren contact gebruiksvoorwaarden privacy policy cookiebeleid overeenkomst voor gegevensgebruik. Contactgegevens Tel: 03/778 73 00 Email: info@tvoost.be.
Iedereen kan sporten G-sport Vlaanderen.
Iedereen kan sporten. Sporten met het syndroom van Down, zwemmen met slechts één been, basketballen vanuit een rolstoel, tafeltennissen als je niet of nauwelijks kunt zien. Sporten met een handicap lijkt niet evident, maar het kán! Dove of slechthorende sporters.
Sport en Opleiding vzw.
We zoeken mensen om les te geven in sport, multimove, wetenschap, knutselen en talen tijdens naschoolse activiteiten 16u-18u op verschillende lagere scholen in de buurt en op zaterdag. Indien je interesse hebt of iemand kent die dit zou willen doen kan je ons altijd contacteren via info@sportenopleiding.be.
Sport Zwevegem.
G-sport in Zwevegem. Met dit platform willen we sport toegankelijk maken voor iedereen die omwille van een beperking, stoornis, handicap, een psychisch of gedragsprobleem niet kan aansluiten bij het reguliere sportaanbod. samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen.

Contacteer ons