Op zoek naar zwarte?

 
zwarte
 
Zwart Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zwart of met Zwart in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Zwart inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zwart en verwijzingen daarnaartoe.
Hoe kijken donkere kinderen tegen Zwarte Piet aan? Universiteit Leiden.
Bekijk een gedetailleerde beschrijving van het onderzoek. Jonge kinderen associëren Zwarte Piet meer met clowns dan met zwarte mensen. Iets oudere kinderen leggen wel vaker het verband tussen Zwarte Piet en een zwarte persoon. Beide groepen hebben een positief beeld van Zwarte Piet.
Zwarte Klok kopen? Alle Zwarte Klokken online bol.com.
In winkelwagen Op verlanglijstje. Stijlvolle LW Collection Moderne Klok Zwart Rond Metaal 60cm griekse cijfers / Moderne Zwarte Klok Griekse Cijfers Industrieel / Zwarte ronde Klok / Ronde Zwarte Muur Klok / Wandklok Zwart Vintage. Ø 60 cm. Stil uurwerk: Ja.
Beter spellen zwart of zwarte.
de lange mannen er lopen lang e mannen. de zwarte schapen er lopen zwart e schapen. Uitzondering: in sommige gevallen krijgt het bijvoeglijk naamwoord bovenstaande verbuigings-e niet. Het gaat dan vaak over het beroep of de functie van een persoon of gebouw.
Zwart kleur Wikipedia.
Een object wordt dan ook waargenomen als zwart wanneer het zo donker is dat wil zeggen, zo weinig van het opvallende licht terugkaatst en ook zo weinig licht uitzendt dat er voor het oog geen tint of verzadiging te onderscheiden is.
Zwarte Wikipedia.
Zwarte Piet, companion of Saint Nicholas in the folklore and legends of the Netherlands and Flanders. The Zwarte Water, a Dutch river. The Étangs Noirs/Zwarte Vijvers metro station, a Brussels Metro station. Zwarte Paard, a Dutch hamlet. Piet de Zwarte, Dutch water polo player.
Zwarte zaadmier Wikipedia.
Zwarte zaadmieren zijn omnivoren; alles wat eetbaar is binnen het territorium van een kolonie wordt verorberd: dode organismen, sap, nectar, pollen, bloemen, zaden of vruchten van planten. De zwarte zaadmier is een zaadverzamelaar en de soort kent voorraadvorming; zaden worden opgeslagen en bij gebruik fijngekauwd met de grote kaken die deze soort kenmerkt.

Contacteer ons